Twitter hesabını kalıcı olarak silme adlı yazımızda anlattıklarımızı doğru şekilde yaptığınız takdirde hesabının tamamen kapanır ve işlem sonunda aynı kullanıcı adı ve şifre ile yeniden oturum açamazsınız. Yani yeniden Twitter hesabı açmanız ve sıfırdan takipçiler kazanmanız, başkalarını takip etmeniz ve yeni bir profil yapılandırmanız gerekir. Bu nedenle hesap silme öncesinde birkaç kere düşünmenizi tavsiye ediyoruz. Twitter hesap silme işlemini geri alabilmek için, kullanıcılara belirli bir süre tanır.

Facebook hesabını kalıcı olarak silme

Facebook hesabını kalıcı olarak silme için yapmanız gerekenleri adım adım anlattık. Facebook silme 2019 rehberi ile Facebook silme linki 2019 sizlerle…

Twitter hesabını silme öncesinde, Twitter arşivinizi indirebilirsiniz!

Twitter silme öncesinde daha önceden yaptığınız paylaşımları vs. diğer verileri indirmek isteyebilirsiniz. Twitter‘da kullanıcılara verilerini kaydetme olanağı sunuyor.

Twitter verilerinizi indirmek için Twitter > Ayarlar > Twitter Verilerin > Twitter Arşivin yolunu izleyerek, “Twitter Verilerini İndir” bölümünden ile arşiv oluşturulmasını talep edebilirsiniz. Bu alan son derece özel bilgileri içerdiği için, Twitter bir kez daha size şifre soracaktır. Arşiv hazır olduğunda kullanıcının email adresine, bilgilendirme mail’i gelecektir.

Twitter hesabını kalıcı olarak silme – Twitter hesap silme işlemi

Twitter hesabını silmek, esasında diğer pek çok sosyal ağdan daha kolaydır. Twitter hesabını silmek için ilk olarak aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Hesabınızı silmek için buraya tıklayın: https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation

Açılan sayfada hesabı devre dışı bırakma bölümünü görebilirsiniz. Açıılan sayfadaki “@Devre dışı bırak butonuna tıkladığınızda hesabınız silinir.

Instagram hesap silme

Instagram hesap silme ile ilgili merak ettiğiniz her şey burada! Instagram kapatma nasıl yapılır? Adım adım Instagram hesap silme rehberi! Hesap silme Instagram 2019 rehberi ile Instagram nasıl kapatılır öğrenin…

30 gün içinde, Twitter hesap kapatma işlemini geri alabilirsiniz!

Yaptığınız işlem sonrasında hesabınızdaki veriler 30 gün boyunca Twitter tarafından saklanır. Eğer 30 gün geçmeden aynı kullanıcı adı ve şifre ile oturum açarsanız hesabınız yeniden aktif olur. Tekrar hesap kapatmak isterseniz, yukarıdaki hesap silme işlemini tekrarlamanız ve yeniden 30 gün beklemeniz gerekir.

Twitter kullanıcı adınızı kaybetmek istemiyor musunuz?

Eğer sileceğiniz hesabın kullanıcı adını gelecekte yeni bir hesap açtığınızda kullanmayı düşünüyorsanız, hesabınızı silmeden önce kullanıcı adınızı değiştirmeniz gerekir. Aksi takdirde aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap oluşturmanız mümkün olmaz.

Swarm hesap silme nasıl yapılır?

Swarm hesap silme işlemi nasıl yapılır? Swarm silme için hangi işlemleri yapmanız gerekiyor? Swarm hesap dondurma mümkün mü? İşte tüm cevaplar…

Twitter hesabınız silindikten sonra 1 ay süre ile bu karardan vazgeçebilirsiniz

Devre dışı bırakma ve 30 gün ardından Twitter hesabının kalıcı olarak silinmesi sonrası, Twitter‘daki verileriniz bir süre daha, başka kullanıcılara görünebilir. Ancak o verilere tıklansa dahi artık hesabınıza ulaşmak mümkün değildir.