Öncelikle tablet, telefon gibi mobil cihazlardan Swarm hesabını silmenin mümkün olmadığını belirtelim. Swarm hesabınızı silmeniz için yapmanız gereken adımlar şu şekilde;

– Bilgisayarınızın internet tarayıcısı üzerinden Foursquare hesap silme sayfasına girin.

– Siteye Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yapın.

– Giriş yaptıktan sonraki açılan sayfada “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan bir cevap verin.

– Sayfanın altında bulunan “Delete Account” butonu ile hesabınızı silin.

Ayrıca, Facebook ile giriş yapmış ve “Delete Account” butonunu göremeyen kullanıcıların hesapları için şifre belirlemesi gerektiğini de belirtelim.

Facebook hesabını kalıcı olarak silme

Facebook hesabını kalıcı olarak silme için yapmanız gerekenleri adım adım anlattık. Facebook silme 2019 rehberi ile Facebook silme linki 2019 sizlerle…

Swarm hesap dondurma işlemi yapılabiliyor mu?

Eğer uygulamadan memnun değilseniz ne yazık ki size tek bir seçenek sunuluyor. Facebook, Instagram gibi sosyal ağların aksine, Swarm kullanmamaya karar verdiğinizde hesabınızı donduramıyorsunuz. Hesap dondurma işlemi yapılamadığı için elinizdeki tek seçenek hesap silmek oluyor. Elbette hesabı silmemeyi tercih ederek, sadece uygulamayı kullanmayabilirsiniz. Ama böyle olduğunda da insanlar sizi Swarm üzerinden görmeye devam edeceklerdir.

Swarm hesap silme yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Öncelikle uygulamayı sadece web üzerinden silebildiğinizi hatırlatalım. Yani, uygulamanın bulunduğu tablet, telefon üzerinden hesap silme işlemi gerçekleştiremiyorsunuz.

Diğer sosyal ağlar hesap silme noktasında sıkıntı çıkartabilir. Eğer uygulamayı Facebook hesap bilgileriniz üzerinden kullanıyorsanuz “Delete Account” butonu sizde görünmeyebilir.

Bu yüzden diğer her uygulamada olduğu gibi, Facebook üzerinden bağlanmaktansa, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmak en mantıklı seçenek olacaktır. Her uygulama bir şekilde Facebook ve yan hizmetlerine bağlanıyor olsa da, belli durumlarda sorun yaşayabiliyorsunuz.

Son olarak hatırlatalım; Delete Account‘a bastığınız anda geri dönülemez bir şekilde Swarm ve Foursquare hesaplarını, ayrıca bu hesaplarda bulunan tüm bilgileri silmiş olacaksınız.